ike
Follow // Dashboard
Be Mine ♥
demam lah pulak --'
27 January 2012 • 11:51 am • 0 loves


Assalamualaikum.

hai awucks, haha. nampak kan title kat atas tu? memang tak tipu, aku demam je cuti ni, menyampah betul aa --' suara aku dah rock dah ni, haih. h/work dah lah tak buat lagi. aaaaarrgh tension. kbye ==

Labels: ,


- AzraMSA x
bercuti dengan homework.
22 January 2012 • 1:25 pm • 0 loves


Assalamualaikum.

hye korang! wah, lama betul aku tak update kan? heh. okay, as korang tahu, raya cina ni cuti kan? tapi tak best gila kot, homework ruin everything -.- tak dapat nak rest tiap tiap hari. homework banyak gila kot. pfftt. kay actually, aku takde motif  buat entry ni. kesian pulak tengok blog ni tak di update. hehe. waktu sekolah sehari pun aku tak dapat on blogger :( ohya, semakam kitorang kemas kelas. penat kot, eceh, tapi kelas aku ni pelik sikit. catnye warne coklat cair sikit, lapik meja pink pekat, papan kenyataan warna pink cerah, langsir warne merun. haha, macam hape tah. aku yakin, aspura ngan aspuri mesti ngomel minggu depan. haha. ohya, here, meet my classmate, Sophie :D 

 

hehe, aku yang sebelah kanan, tudung putih. aku memang pendek :3 heh, kbaii.

Labels: ,


- AzraMSA x



Hi Beautiful;


Facebook | Twitter
Hello there. Azra Aqila's here. Part-Time Blogger. Official Belieber. I live in the land called Narnia. There's not much to say. Just please don't steal anything.
The Webmistress
Believe
Beauty&A Beat
About the blog

Spare me what you think;





Massive thank you;


Template made by; Adrianna Azam
Basecodes from; Aulia Septiya
Background; Faqihah Husni
Font by; Google